De lille bær med de mange egenskaber

Havtorn er en råvare med mange egenskaber. Den er sund, aromatisk, æstetik men først og fremmest en vidunderlig smagsgiver. Her kan man virkelig snakke om en naturlig og frisk smag der gør sig glimrende i marmelade, saft, sirup og meget andet.

  • Marmelade

    Spis den på lyst brød, boller eller kiks. Den er særligt velegnet til morgenmaden hvor den tilfører en frisk og sund smag, men gør sig også godt på et ostebord eller til desserter i selskab med is, kage eller vaffel.

  • Havtornsaft

    Havtornsaft kan drikkes som et morgenshot på linje med ingefærsaft og lign. Den er også velegnet i drinks, smoothies eller blot i et glas vand med is. Der er tale om 100% havtornsaft hvilket gør den til en anvendelig ingrediens der ikke indeholder bismag af andet end hvad det er.

  • Havtornsirup

    Havtornsirup giver et fremragende twist til din müsli eller skyr om morgenen. Den er også velegnet til pandekager eller som ingrediens i desserter. Ellers som en sød smagsgiver i marinader.